Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice

Tak for jeres besøg, er vi fuldt ud forpligtet til at respektere og beskytte dit privatliv. Vores website er forpligtiget til at beskytte dit privatliv, når de foretager online-køb. Alle oplysninger fra dig vil kun blive brugt til at forbedre din shopping oplevelse med ToryBurchOutlet og USA.

. 1. De oplysninger, vi har brug for:

Som en del af ordren processen, når du registrerer konto skal brugerne give personlige registreringsoplysninger, og vi kun indsamler følgende væsentlige kundeoplysninger: Navn, Shipping / Billing, Adresse email, adresse telefonnummer, Credit / Debit Card Information. Kontaktoplysningerne bruges kun til at komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt. De oplysninger, du giver os er ikke givet eller solgt til en ekstern part med undtagelse af rederiet levere din ordre. Vi deler kun din adresse og telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig, bliver kun brugt til at behandle og afsender din ordre. Din email adresse bliver kun brugt til at give dig en ordre bekræftelse og tracking nummer. Dit telefonnummer bliver brugt til at kontakte dig i tilfælde af problemer med opfyldelse eller levering af din ordre. Dine kreditkort oplysninger bruges kun til at bekræfte, om faktureringsadresse er det samme med den leveringsadresse. I et ord, vil alle personlige oplysninger, som du indsender simpelthen skal bruges til at behandle dine ordrer og er beskyttet af vores sikre server. .

2 Din Cookies Information:

Cookies er alfanumeriske identifikator tekstfiler, som vi overfører til din computers harddisk gennem din web-browser til at gøre det muligt for vores systemer at genkende din browser og tilbyde features så som opbevaring af varer i din indkøbskurv mellem besøg.

3. Vores Kontaktoplysninger.:

Hvis du har spørgsmål, bekymringer, eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, er du velkommen til at kontakte os på Kontakt os
Tilbage
Betaling og levering
Copyright © 2019 www.maddoglove.com. Powered by Skechers (DK)