Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Internationale ordrer

Vi bruger International Express Service for alle internationale leverancer. Der kan gå omkring 5-10 arbejdsdage fra afsendelsen. Yderligere forsinkelser kan forekomme i månederne fra september til Marts på grund af den høje efterspørgsel og tung belastning af posttjenester og customs.Our virksomhed er ikke ansvarlig for tab eller beskadigelse af din ordre i transit. Dette ansvar er givet videre til dig, så snart vi hånd din bestilling over til rederiet.
Internationale ordrer kan være omfattet af import-skatter / afgifter. For information, kontakt venligst din lokale toldmyndighed. Sådanne skatter er ansvarlig for parcellen modtageren og ikke betales af vores virksomhed. Af fortrydelsesretten

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bør du kontakte os med det samme. 25% afbestillingsgebyr gælder. Flertal af ordrer afsendes indenfor 1-2 dage fra ordredato. Afsendt ordrer kan ikke annulleres.
Ret til tilbagevenden

I det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl, ville vi ombytte / reparere produkterne uden omkostninger for kunden.
For at returnere en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner.
Varerne skal returneres inden 8 dage efter modtagelsen dato - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi vil kreditere din oprindelige betalingsform, bortset fra 25% re-stocking/processing gebyr og US $ 30 tilbage gebyr. Alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varer er de ansvarlige for forbrugeren.

Den rigtige af Exchange

At udveksle et produkt, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne kan byttes inden 8 dage efter modtagelsen dato, forudsat at de er ubrugte og i original stand med alle de originale emballage og etiketter. Når du returnerer en vare til en udveksling, skal du sørge for at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er tydeligt angivet. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer er de ansvarlige for forbrugeren.
Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger spores shipping, da vi ikke vil være ansvarlige for mistede pakker. For oversøiske ordrer denne proces kan tage op til 30 dage.
Tilbage
Betaling og levering
Copyright © 2019 www.maddoglove.com. Powered by Skechers (DK)